Skip to content Skip to footer

Cine suntem noi?

         Suntem un grup de tineri activi și dinamici cu specializări diverse care s-au întâlnit prin prisma pasiunii comune: ciclismul. Ne place să ne dăm la vale, să ne dăm pe șosea, să facem urcări lungi și infernale prin munți, ne place chiar să ne dăm și la triatloane, sprint sau IronMan, individual sau ștafetă. 

Ne place să lucrăm cu oamenii care au sau vor sa aibă afinități cicliste, ne place să ghidăm clienții către o experiență inedită, atât la noi în atelier cât ți în viața lor sportivă. Ne place să fim întrebați despre ciclism și să putem răspunde din experiență și din procesul nostru continuu de învățare despre această industrie ce evoluează constant.

Nu o să ne lungim mult la vorbă aici, deși ne place să scriem mult (puteți vedea în secțiunea de blog) și ne place să vorbim și mai mult când interacționăm cu clienții în atelierul nostru de pe Strada Târgul Vinului 10 sau la activitățile sportive organizate de noi.

Fără alte introduceri, echipa noastră vă urează: spor la pedalat!

Semnat,

Gabi, Sabin, Andreea, Eduard și Casian

Misiune, viziune și obiective sociale

Pe lângă activitatea noastă economică și sportivă avem și o misiune socială. În calitate de întreprindere socială de inserție misiunea noastră este să facem sportul accesibil persoanelor ce provin grupurile vulnerabile. Noi am ales ca grup țintă copiii proveniți din centrele de plasament.

Viziunea noastră este reintegrarea socială prin sport.

Obiectivele noastre sociale prin care dorim să ne indeplinim misiunea:

– o treime din angajații întreprinderii sa provină din grupurile vulnearabile

– manopere gratuite persoanelor care fac parte din grupurile de risc

– activități sportive cu copii din centrele de plasament din împrejurimile Sibiului

– acces gratuit persoanelor din grupurile vulnerabile la evenimentele noastre sportive